De Parachute (SO)
De Parachute SO
Locaties

De Parachute, SO
Zoetermeer

 De Parachute is onderdeel van de Leo Kanner Onderwijsgroep. Wij verzorgen onderwijs en onderwijszorg aan leerlingen met uiteenlopende gedrags- en psychiatrische stoornissen in de basisschoolleeftijd.

Veiligheid en Structuur

Ons onderwijs is afgestemd op de speciale zorgbehoeften van jonge leerlingen met een gedrags-of psychiatrische stoornis. Onze  leerlingen hebben een onderwijsbelemmering en hebben veel behoefte aan duidelijkheid, structuur en veiligheid. Daarom streven wij naar een sterk steunend pedagogisch klimaat. De groepen zijn klein en er is een duidelijke, voorspelbare, vaste structuur waarbij rekening gehouden wordt met de individuele behoeften van de kinderen.

(Zelf) vertrouwen

Door begrip te hebben en te tonen, door een positieve benadering, door duidelijk en voorspelbaar te zijn, door veel positieve bevestiging proberen wij het vertrouwen en het zelfvertrouwen van de kinderen te versterken. Hierdoor is het ook mogelijk dat ze leren meer verantwoordelijkheid te nemen voor hun eigen gedrag.

De Parachute
Bokkenweide 1-3
2727 GN Zoetermeer
Tel: 079 - 3161070

De a.i. locatiedirecteur is Peter van den Oever:
p.vandenoever@leokanner.nl

Onderzoek kinderactiviteiten

De gemeente Zoetermeer wilt graag weten hoe ouders/ verzorgers op de hoogte gehouden willen over de kinderactiviteiten van de gemeente Zoetermeer, digitaal of liever op papier.
Om hierachter te komen heeft de gemeente Zoetermeer een digitale en papieren enquête gemaakt.
Zouden jullie de link van de digitale enquête kunnen delen op social media (facebook, twitter) en/ of op de website van de school kunnen plaatsen?
Klik hier voor de enquête link.
Na de zomervakantie maken wij de uitslag van de enquête graag aan jullie bekend.