Leo Kannercollege (VSO)
Leo Kannercollege VSO
Locaties

Leo Kannercollege, VSO Leiden

Wij zijn een school voor voortgezet speciaal onderwijs. Onze leerlingen hebben allemaal een diagnose in het autisme-spectrum. Wij bieden drie leerwegen aan: vmbo-tl, havo en vwo. In principe wordt elke leerweg via staatsexamens afgesloten met een diploma.

In 2016-2017 zijn 48 leerlingen opgegaan voor hun eindexamen. Dit zijn de resultaten:
vmbo-tl -> 17 van de 18 kandidaten geslaagd
havo -> 16 van de 18 kandidaten geslaagd
vwo -> 10 van de 12 kandidaten geslaagd

Hier een greep uit de vervolgstudies die onze geslaagden kozen: animation & design (mbo), Leidse Instrumentmakerschool (mbo), hoefsmid (mbo), internet security management (hbo), archeologie (hbo), kunstacademie (hbo), nano-biologie(wo), internationale betrekkingen en organisaties (wo), technische natuurkunde (wo).

In het jaarverslag 2015-2016 vindt u een overzicht van wat er afgelopen schooljaar nog meer is gebeurd. Informatie over schooljaar 2017-2018 vindt u in onze schoolgids 2017-2018 (concept) en in het (concept) Schoolondersteuningsprofiel (SOP) van onze school.

Op de pagina Leerlingen aan het woord staan videofragmenten van (oud-)leerlingen over hun ervaringen op school. Meer verhalen van leerlingen zijn te zien in de film KANS. Deze kan met behulp van een bestelformulier op de volgende pagina besteld worden.binnen
kijken binnen kijken binnen


OPEN MIDDAG

voor leerlingen van groep 7 en 8
op
woensdag 15 november 2017
tussen 13.30-15.30 uur


binnen
kijken binnen kijken binnen


Ouders en leerkrachten
van groep 7 en 8
zijn natuurlijk ook
van harte uitgenodigd!

Laten jullie ons
voor 1 november 2017
weten met hoeveel personen
jullie langskomen?
(klik hier om aan te melden)