Leo Kannercollege (VSO)
Leo Kannercollege VSO
Locaties

VOOR NIEUWE LEERLINGEN

Om te helpen bij het kiezen van een geschikte school voor voortgezet onderwijs houden wij elk schooljaar twee informatieavonden voor ouders. Op deze informatiemomenten vertellen we wat voor soort onderwijs wij bieden en krijgt u een korte rondleiding door de school. We besteden hierbij vooral aandacht aan de opbouw van het eerste leerjaar. Als u op zoek bent naar informatie over de hogere leerjaren, bent u uiteraard ook van harte welkom. Wel is het voor ons handig als u dit expliciet aangeeft bij de inschrijving voor de informatieavond. De informatieavonden voor ouders staan gepland op donderdag 31 oktober 2019 en dinsdag 7 april 2020. Inschrijven voor deze informatieavonden gaat via het volgende formulier.

Informatieavond 31 oktober
Adres:                César Franckstraat 9, Leiden
Inloop:                vanaf 19.15 uur
Start:                  19.30 uur, aula

Na de presentatie heeft u de gelegenheid om de school te zien. Het schoolgebouw sluit om 21.15 uur.

Voor leerlingen van de basisschool houden we in de eerste weken van november een aparte open middag. Zie hiervoor de startpagina Leo Kannercollege VSO.

Mocht u na deze informatiemomenten nog vragen hebben over onze school of over de toelatingsroutes hieronder, dan kunt u ons bellen op telefoonnummer 071-5 237 237 en vragen naar de afdeling Zorg.

Toelatingsroutes

Onze school kent verschillende toelatingsroutes. Hoe de toelatingsroutes precies werken, kunt u via onderstaande verwijzingen lezen.

Instromen in leerjaar 1 >>
Instromen in leerjaar 2 en hoger >>
Instromen gedurende het schooljaar >>