06 - 10 - 2020

Praten over de impact van Corona in het Autismecafé

Het is een lastige tijd door de Coronacrisis en het 'nieuwe normaal'. Voor mensen met autisme en gezinnen met autistische kinderen komt de verandering van de dagelijkse routines nog harder aan. Op 7 oktober gaat het Leidse Autismecafé in gesprek met Autismecoach Leander Sevink en Jeugdarts GGZ bij Youp Dinemarie Teunissen, en deskundigen op gebied van autisme in onderwijs, zorg en werk over de impact van de pandemie op mensen met ASS. Door de problemen te benoemen en mogelijkheden van verschillende kanten te onderzoeken, willen zij ouders en mensen die met autisme te maken hebben, handvaten geven zodat we deze ingrijpende periode samen beter door kunnen komen.

Het gesprek vindt plaats op woensdag 7 oktober, inloop vanaf 19:30, het gesprek start om 20:00 uur. De locatie is ‘Het Gebouw’, Arubapad 2, 2315 VA, Leiden. Het gesprek is ook te volgen via de livestream!

I.v.m. de coronamaatregelen kunnen er in totaal slechts 30 mensen in de zaal. Mensen die liever thuisblijven, kunnen de bijeenkomst via de livestream volgen. Aanmelden is noodzakelijk, zowel voor het live gesprek als voor de livestream! Mail hiervoor naar autismecafeleiden@gmail.com.

Meer informatie vindt u op de website van het Autismecafé Leiden.