05 - 10 - 2020

Typhoon zet medewerkers in 't zonnetje

Rapper Typhoon gaf vrijdag 2 oktober een live optreden voor alle medewerkers van de Leo Kanner Onderwijsgroep tijdens de stichtingsbrede studiedag. Typhoon hield een ‘inspirational speech’ over het thema ‘omgaan met verschillen’ en sloot af met een mini-concert. Met dit bijzondere optreden werden de medewerkers extra in het zonnetje gezet. Door de beperkingen in verband met het Covid-19-virus is het een bijzonder zwaar jaar. Geen reden om de tweejaarlijkse stichtingsbrede studiedag af te gelasten, maar juist om er een extra positieve invulling aan te geven. Met Typhoon’s positieve boodschap is dat zeker gelukt.

Typhoon’s optreden vond live plaats op het schoolplein van het PC Hooftcollege in Leiderdorp. Daar konden veertig medewerkers het optreden op gepaste afstand van elkaar bijwonen. Alle andere medewerkers volgden het optreden via een live-stream op schermen in de schoollocaties of elders. Ook de andere studie- en ontmoetingsactiviteiten vonden verspreid over alle locaties plaats.

Speciaal voor de leerlingen nam Typhoon een filmpje op met een persoonlijke boodschap; dit filmpje krijgen de leerlingen deze week.

De studiedag was anders dan andere jaren. Ondanks de omstandigheden was het een gedenkwaardige en positieve dag met een gemeenschappelijke tintje.

(foto: J.P. Kranenburg)