Jouw loopbaan en ontwikkeling

Vragen stellen en kennis met elkaar delen, bij de Leo Kanner Onderwijsgroep is het vanzelfsprekend. We bieden onderwijs aan onze leerlingen met perspectief op een eigen plek in de samenleving. Tegelijkertijd bieden we jou als medewerker perspectief op ontwikkeling zodat je kunt meebewegen met wat het onderwijs van jou vraagt.

Ruimte voor jouw eigen ontwikkeling

Ontwikkeling is een van onze kernwaarden en daarom bieden we je volop kansen om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in jouw vakmanschap. Dat begint met een inwerkperiode-op-maat, waarin we samen bepalen wat je nodig hebt om met de leerlingen aan de slag te gaan. Gedurende je hele loopbaan bij de Leo Kanner Onderwijsgroep investeren we in jou: we geven je de ruimte zodat jij jouw kennis kunt vergroten om in te zetten en toe te passen tijdens je werk.

Cursussen en opleidingen

Scholing vindt centraal plaats, en ook individueel. We organiseren studiedagen en interne en externe cursussen en opleidingen. Als je wilt doorgroeien naar een andere functie, kijken we welke opleidingsmogelijkheden hiervoor zijn en hoe we dit kunnen faciliteren. We werken o.a. samen met de Hogeschool Leiden, waar leerkrachtondersteuners een vierjarige opleiding tot leerkracht kunnen volgen. Ook werken we mee aan promotieonderzoek bij de Universiteit Leiden en de Vrije Universiteit Amsterdam. De resultaten vanuit deze onderzoeken geven onze organisatie inzicht, maar ook leerlingen en hun ouders doen hier hun voordeel mee. Bij de start van een promotietraject binnen het expertisegebied van LKO worden medewerkers, die voldoen aan de vereiste vooropleidingen, uitgenodigd om deel te nemen aan de selectieprocedure.